Як обрати ролети день-ніч

Тканинні ролети «День-ніч» – дуже функціональна та витончена новинка на ринку сучасних українських тканинних ролет, які за незвичайний дизайн часто називають «Зебра» або «Делайт». Тканинні ролети «День-ніч», які нещодавно з’явилися в нашому асортименті, безсумнівно, користуються популярністю серед справжніх поціновувачів комфорту та стилю, що підтверджують численні позитивні відгуки про цей варіант сонцезахисту. Технічно тканинні ролети «день-ніч» являють собою комбіноване двошарове полотно, в якому чергуються смуги прозорої та щільної світловідбиваючої тканини. Зсуваючи шари тканини відносно один одного, смужки щільної непрозорої тканини на верхньому шарі можуть частково або повністю перекривати прозорі смужки на нижньому шарі тканини, дозволяючи ефективно модулювати потік світла вниз до повної темряви в кімнаті. Це стильне рішення додає ентузіазму і гармонійно вписується практично в будь-який інтер’єр.

Ролети день-ніч за вашими розмірами

Виготовлення жалюзі день-ніч за вашими розмірами. Якщо ви хочете, щоб установку і наладку ролет день-ніч на присутніх справив монтажник нашого салону, ви просто повідомляєте про це при оформленні замовлення. Він заміряє, приїде у зручний для вас час і день, зробить точні виміри, перевірить додаткові фактори, які можуть вплинути на роботу систем, такі як можливість відкривання вікна на 90 градусів після установки вала з намотаним полотном, чи будуть ручки вікна чіпляти тканину при відкриванні і тд.

Ролети день-ніч виготовляються індивідуально за 2-7 днів

Всі вироби виготовляються за індивідуальними розмірами замовника і підійдуть тільки для ваших вікон. Виготовлення рулонних штор займає від 2 до 7 робочих днів. Всі штори виготовляються з якісних, сертифікованих комплектуючих європейського виробництва, як немає ніяких сумнівів і це підтверджують наші постійні клієнти. Гарантія на вироби від 2 років. На нашому сайті представлені фото штор день ніч і відео огляди в дуже високій якості, для вашої зручності. Технічні характеристики, розміри, комплектація, інструкції, корисні поради та відгуки представлені на нашому сайту в розгорнутому вигляді з поясненнями.

Тканинні ролети день-ніч складаються з горизонтальних смуг прозорою та непрозорою тканини. Через це їх у народі називають “Зебра”. Перевага цих систем над звичайними рулонними шторами в тому, що тут можна регулювати світловий потік шляхом зсуву прозорих полос по непрозорим.

Доставка ролет день-ніч по Україні

При замовленні тканинних ролет День-Ніч: доставка по Києву — 200 грн. протягом 5-ти робочих днів з моменту надходження оплати; при замовленні тільки ролет по Київській області — від 250 грн. термін – протягом тижня; — можливий самовивіз.

Неймовірно практичною та водночас вишуканою новинкою на сучасному українському ринку тканинних ролет є рулонна штора день ніч, яку за її незвичайний дизайн часто називають Зебра. З’явившись у наших магазинах нещодавно, тканинні ролети день і ніч упевнено завоювали популярність серед справжніх цінителів комфорту та стилю, що підтверджують численні позитивні відгуки про це.

Ролети день-ніч в коробі

Технічно тканинні ролети день-ніч закритого типу являють собою комбіноване двошарове полотно, в якому по черзі чергуються смуги прозорої та щільної світловідбиваючої тканини. При зміщенні шарів тканини відносно один одного, смуги щільної світлонепроникної тканини на верхньому шарі можуть частково або повністю перекривати прозорі смуги на нижньому шарі тканини, дозволяючи, таким чином, ефективно регулювати світловий потік аж до повного затемнення кімнати. Таке стильне рішення здатне привнести родзинку та гармонійно вписатися практично у будь-який інтер’єр